0737.796.776 office@govinda.ro

Portofoliu

                                                                                          

CIOCOLATĂ VEGANĂ, 100 G

Ingrediente: 72 % masa de cacao, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao.

 

CIOCOLATĂ VEGANĂ ALUNE DE PĂDURE ȘI SARE ROZ, 100 G

Ingrediente: 72 % masă de cacao, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao, alune de pădure (20%), sare roz de Himalaya (1%).

 

CIOCOLATĂ VEGETARIANA VIȘINE ȘI POLEN, 100 G

Ingrediente: 72 % masă de cacao, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao, visine deshidratate (10%), polen de albine (5%).

 

 

PIȘCOTURI VEGANE, 850 G

Ingrediente: must natural din struguri, faina integrala de grau, faina de orez, faina de ovaz, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui.

 

BISCUIȚI NUCĂ ȘI OVĂZ, 80 G

Ingrediente: făină integrală de grâu, zahar din trestie, făină integrală de ovăz 15%, ulei de cocos, nucă 10%, făină de orez.

BISCUIȚI LĂMÂIE ȘI SUSAN, 80 G

Ingrediente: făină integrală de grâu, zahar din trestie, ulei de floarea soarelui,  fulgi de ovăz, semințe de susan alb 10%, ulei esențial natural de lămâie 1,5 %.

BISCUIȚI ARAHIDE RUMENITE, 80 G

Ingrediente: făină integrală de grâu, zahăr din trestie, arahide rumenite 15%, ulei de floarea soarelui, pudra de cacao cu conținut redus de grăsime, fulgi de ovăz, scorțișoară, sare.

BISCUIȚI CIOCOLATĂ ȘI COACĂZE, 80 G

Ingrediente: făină integrală de grâu, zahăr din trestie, ulei de cocos, coacăze deshidratate 10%, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, ciocolată natirală 10% (masă de cacao 72%, nectar granulat din flori de cocos, unt de cacao).